AVN Remarketing

Sales

Verkoop tool

De waarde van een bedrijf wordt mede bepaald door de omvang en kwaliteit van de kopersgroep. Wanneer je op vaste momenten en gelijke wijze auto’s aanbiedt, creëer je loyaal biedgedrag. De keuze voor jouw werkwijze bepaal je zelf en onze professionele veilingmeesters zorgen voor alle steun die nodig is.

Professionele wagenparkbeheerders kunnen niet zonder de structurele en gedisciplineerde aanpak die de verkoop tool van AVN Remarketing faciliteert.


Inhoudelijk

Actieve kopersgroep

Bind makkelijk een vaste en actieve kopersgroep aan je bedrijf. Met het online tender systeem tot en met een volledig inzichtelijke hamerveiling houdt je alles transparant.
Het is eenvoudig een keuze te maken uit opeenvolgende werkwijzes. Hierbij kan worden gekozen uit verschillende mogelijkheden; van een gesloten kopersgroep tot het aanbieden aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Vertrouwd

Ontvang jouw eigen kopersgroep in een vertrouwde omgeving met eigen voorwaarden door de beheer tool in jouw eigen huisstijl te presenteren.

Snel schakelen

Wil jij snel kunnen schakelen om de beste kopersgroep te bereiken? Iedere auto trekt een ander publiek. Dat vereist strategische planning die ieder moment aan te passen is aan het aanbod en de omstandigheden.

Houd je aan de ‘wet’

Restwaarden beschermen, is schaarste creëren. Iedereen weet dat, maar weinigen handelen er naar. Met de systematiek van de beheer tool en de ondersteuning van de veilingmeesters (indien gewenst) ontloop je valkuilen.

De volledige afwikkeling van je remarketing op één platform via een werkwijze die altijd bij je past.
Alle voordelen van ‘Inname tool’ met extra functionaliteiten waarmee je de verkoop of het beheer van uw voertuigen kunt afhandelen:
 
  • Captive verkoop – gesloten kopersgroep
  • Open verkoop via AutoVeiling.nl
  • Tender verkoop – op inschrijving (5 varianten)
  • Hamerveiling
  • Flitsbod
  • Direct contact met uw partners – Hierdoor heeft u altijd inzichtelijk waar uw voertuigen staan
  • Planmodule voor uw inspecties, herstelwerkzaamheden, onderhoud en overige handelingen

De Captive verkoop is zeer geschikt om onder eigen naam en met eigen regels veilingen voor een beperkte doelgroep te organiseren en af te handelen. Een voordeel is de toevoeging van het Flitsbod; razendsnel en ook in het weekend kun je aan een vaste biedersgroep vragen naar gegarandeerde biedingen binnen minimaal 20 minuten.

 

‘Self control’

Zelf jouw verkopen organiseren op een door jou gekozen tijdstip en kopersgroep? Het beheer van de tool is in jouw handen waarbij je de afhandeling (financieel en administratief) eigenhandig kunt regelen.

Interface

Alle applicaties zijn zo ingericht dat een koppeling met een lease managementsysteem en/of verhuursysteem eenvoudig en snel tot stand komen. Met de toonaangevende systemen en data-aanbieders, transporteurs en portals zijn al jaren koppelingen actief. De verkoop module is uniek in het aantal en de kwaliteit van koppelingen. Vaak is een koppeling met een paar klikken gerealiseerd.

Voordelen

Uw remarketing naar een nieuw niveau tillen?

Contacteer ons en zie hoe uw rendement vanaf morgen stijgt.

Een modulaire oplossing

Een oplossing opgebouwd als puzzel

Onze platformen zijn opgebouwd uit modules, zodat u altijd de puzzelstukjes vindt die uw workflow verbeteren. 

Remarketing (Inruil) Menu

Van inspectie tot het klaarzetten van een handelsverkoop middels digitaal vrijwaren of het online adverteren via de Hexon koppeling, met...

Voorraadlijst

Vanuit deze module kunt u eenvoudig en snel uw auto’s vanuit uw eigen voorraad aanbieden, adverteren en toewijzen. De voertuigen...

Digitaal Vrijwaren

Met behulp van een klik op de knop kunt u uw voertuigen van verschillende RDW-certificaten direct klaarzetten in de handelsvoorraad...

Statistieken/Rapportages

Om beter inzicht te krijgen in uw huidige proces schept deze module duidelijkheid. U kunt rapportages draaien die geëxporteerd kunnen...