AVN Remarketing

Control

Beheer tool

Door gebruik te maken van de inname tool samen met de beheer tool zorgt u ervoor dat uw organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler wordt. De beheersing van uw voertuigproces wordt beter, doorlooptijden van orders verkorten, de klantgerichtheid neemt toe, de voorraadkosten worden lager en de servicegraad stijgt.

Uw processen zijn heilig en dat begrijpen wij, maar wat als het beter kan? Met de tools van AVN Remarketing verbinden wij uw huidige systemen en processen. Ons doel is u te helpen te optimaliseren, kosten te besparen en een zo hoog mogelijke opbrengst per voertuig te behalen. 

Inhoudelijk

Alles op één plek

Uw voertuigen hebben aandacht nodig. Om uw proces te centraliseren zorgt de beheer tool ervoor dat u al uw benodigde voertuigdata op één plek heeft. U weet waar het voertuig staat en wat er nog moet gebeuren. Zo heeft u in één duidelijk overzicht de huidige status van uw voertuigen.

Betrokken

Uw collega’s en partners werken samen in de beheer tool en hebben inzicht in de uit te voeren taken. Uw transporteur, schadehersteller en fotograaf loggen in en geven aan hoe ver ze zijn met uw voertuigen. U ververst en ziet dat er nog één bericht open staat van uw poetser die een vraag heeft. U beantwoordt deze en daarmee is uw proces weer rond. U kunt met een gerust hart weer verder met uw andere dagelijkse bezigheden. 

Snel schakelen

Omdat u alles met de beheer tool vanuit één locatie kunt regelen, scheelt het u tijd. U hoeft niet meer onafhankelijk al uw partners en collega’s te bellen en te mailen om uw taken af te wikkelen. De tool wordt in realtime geüpdatet en zorgt er daarmee voor dat u gelijk op de hoogte bent. 

Tijd = geld

Onnodige stilstand van voertuigen is een kostbaar goed. Elke dag dat een auto niet in gebruik is, verliest u geld. Door de grip op uw proces te pakken zorgt u ervoor dat u onnodige stilstand voorkomt. Daarnaast is elke dag dat u geen vervangend vervoer hoeft te regelen ook winst. Snel schakelen is key om onnodige kosten te besparen. 

Het volledige beheer van uw vloot in één overzicht, waarin uw collega’s, derden en iedereen van wie u het wenst samenwerken.
Alle voordelen van ‘Inname tool’ met extra functionaliteiten waarmee je het beheer van uw voertuigen kunt afhandelen:
 
  • In realtime duidelijkheid over de status van uw voertuigen
  • Direct contact met uw partners – Hierdoor heeft u altijd inzichtelijk waar uw voertuigen staan
  • Planmodule voor uw inspecties, herstelwerkzaamheden, onderhoud en overige handelingen

Voordelen

Uw einde contract afhandeling perfectioneren?

Plan een afspraak in met één van onze experts

Een modulaire oplossing

Een oplossing opgebouwd als puzzel

Onze platformen zijn opgebouwd uit modules, zodat u altijd de puzzelstukjes vindt die uw workflow verbeteren. 

Remarketing (Inruil) Menu

Van inspectie tot het klaarzetten van een handelsverkoop middels digitaal vrijwaren of het online adverteren via de Hexon koppeling, met...

Voorraadlijst

Vanuit deze module kunt u eenvoudig en snel uw auto’s vanuit uw eigen voorraad aanbieden, adverteren en toewijzen. De voertuigen...

Digitaal Vrijwaren

Met behulp van een klik op de knop kunt u uw voertuigen van verschillende RDW-certificaten direct klaarzetten in de handelsvoorraad...

Statistieken/Rapportages

Om beter inzicht te krijgen in uw huidige proces schept deze module duidelijkheid. U kunt rapportages draaien die geëxporteerd kunnen...