AVN Remarketing
OVER ONS

AVN Remarketing uw ideale partner

Bij ‘Automotive Solution Provider’ AVN Remarketing, onderdeel van de AVN Group, staat ontzorgen centraal. Wij zijn uw ideale partner op de digitale snelweg en brengen uw proces en rendement naar een hoger niveau. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende disciplines, bieden wij dagelijks custom-made modulaire oplossingen waardoor u vooruit kunt.

Doordat de diensten van AutoInspectie.nl en AutoVeiling.nl en de applicaties en platformen van AVN Remarketing samenkomen bij de AVN Group zijn alle Automotive gerelateerde bedrijven waaronder leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners, importeurs, wagenparkbeheerders, verhuurmaatschappijen, autobedrijven, financiële instellingen en banken bij AVN altijd aan het juiste adres. Als partner plukt u de vruchten vanaf de eerste dag en bent u over 10 jaar nog steeds relevant. De AVN Group heeft een duidelijke boodschap, zonder gedoe.

In 2002 begon Wierd Meijering met het B2B verhandelen van auto’s via het internet. In de tijd dat digitale foto’s nog op een floppy disk (Sony Mavica) werden weggeschreven verklaarden velen de visie van Wierd voor gek. Maar het internettijdperk en de huidige werkwijze heeft deze gedachten volledig omarmt. In de ‘Remarketing branche’ is afgelopen 20 jaar dan ook veel verandert.

Missie

AVN Group is een proactieve organisatie met passie voor auto’s en dienstverlening met als doel het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van oplossingen. Het effectiever, efficiënter en transparanter maken van het remarketing proces staat hierin centraal met als doel de hoogst mogelijke opbrengst per voertuig.

Visie

De AVN Group is alert op de constante veranderende wensen en behoeften van de klant. De veranderende wensen en behoeften worden herkend en vertaald in digitale product en dienstverleningen. Onze medewerkers worden gestimuleerd om eigen initiatieven en oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. In al onze producten en dienstverleningen wordt de combinatie gezocht naar meest duurzame en prijsbewuste oplossing.

Proberen?

Ben in controle van je eigen wagenpark!

Bent jij in controle over jouw eigen wagenpark? Ben jij die Wagenparkbeheerder of FleetManager die elke dag te maken heeft met chauffeurs of berijders en ben je dus letterlijk dagelijkse bezig “damage” control?

Probeer dan gratis de Damage Control App uit!

Wierd Meijering

Wierd (1971) is na de IVA Driebergen (’91-’93) de Automotive in gerold. Van Toyota naar Peugeot. Van verkoper naar mede-eigenaar Peugeotdealer. Gebruikte auto’s waren het leukst! Deze zijn immers altijd voor handen en Wierd weet hier wel raad mee.

“In 2002 had ik voor ogen ‘een vitrinekast op het internet’, waar Autobedrijven met een abonnement gebruik van konden maken en goed beschreven auto’s konden kopen en verkopen. Dit is AutoVeiling.nl geworden. De domeinnaam kocht ik destijds voor veel te veel geld, dus er was geen weg terug meer. AutoVeiling.nl ging het worden. Veilen werd bekender en bekender. Ik hoefde alleen maar voor goede kwaliteit en dienstverlening te zorgen. En zo geschiedde.
Voor een goede beschrijving van de auto’s koos ik samen te werken met allereerst ITEB, daarna SGS en als laatste Macadam. Maar ik vond dat het beter kon, vooral IT-technisch gezien. Nadat we zelf een Inspectie App hadden gemaakt welke medio 2008 al te gebruiken was op IOS en ANDROID Smartphones begon ik AutoInspectie.nl. Met als doel de beste te zijn in ‘inspecties en taxaties’.
Tijdens de financiële crisis hebben we via AutoVeiling.nl diverse executie- en liquidatieveilingen mogen organiseren. Na mijn certificering in 2009 bij Stichting VRT (NIVRE) en Federatie TMV mag ik als Erkend Register Taxateur en Erkend Register Veilinghouder door het leven gaan. Ook heb ik me in 2016 laten beëdigen en ben ik dus nu ‘Beëdigd Register Taxateur en Veilinghouder’ gespecialiseerd in voertuigen en werkmaterieel.
Momenteel ben ik bezig met onze internationalisering. Dit leverde al mooie internationale samenwerkingen op en daarmede veel extra auto’s voor AutoVeiling.nl.  

Verder zijn de woorden die bij mij passen en waar ik me graag dagelijks mee bezig;  
Innovatief, teamplayer, trots, aanvoerder, creatief én have fun.

Wierd Meijering - Algemeen Directeur AVN Group

Vragen over onze producten?

Bel ons!

+31 (0)88 4470 700

Eens sparren over de beste Automotive Remarketing strategieën, uw besparingen en onze mogelijkheden?

Ik kom graag eens langs!

Bel mij!

+31 653 911 019