AVN Remarketing

Overview

Inname tool

Professioneel wagenparkbeheer is niet meer denkbaar zonder vaste richtlijnen waarmee klanten eenduidig geïnformeerd worden. Een duidelijk protocol is bepalend in het proces om schadekosten te beheersen bij de afhandeling van lease- en/of verhuurcontracten. In een ‘innameprotocol’ wordt vastgelegd wat wordt verstaan onder acceptabele en verwijtbare schade. De huidige autotechniek verandert dermate snel, dat dit protocol ieder half jaar moet worden aangepast. Wij bieden deze service, zodat je nooit achterloopt en nooit iets mist.

Door gebruik te maken van de innametool van AVN Remarketing kunt u een voertuig digitaal innemen/opnemen zodat u alle gegevens van het voertuig heeft. U kunt de volledige fotorapportage en opnamelijst zo uitgebreid maken als dat u zelf wilt. 

Inhoudelijk

Inzicht verhoogt tevredenheid

U heeft groot belang bij de informatieve datarapporten en correcte communicatie die de applicatie faciliteert. Data spreekt, waarmee u ingewikkelde discussies voorkomt. Hierdoor wordt het doorbelasten van schades makkelijker. 

Overzicht maakt het makkelijker

Snel reageren en niets vergeten wil iedereen. Overdracht van werk wordt eenvoudig en tijdbesparend met de inname tool, de instructievideo’s en handleidingen.

 

ROI

‘De Inname tool’ helpt je desgewenst meer verwijtbare schades door te belasten. Dat kan oplopen tot wel 15% meer. Dat is veel geld, terwijl de applicatie juist tijd en moeite bespaart.

Correcte data

Een hoogwaardige, digitale rapportage van een voertuig maakt delen eenvoudig. ‘Auto goed in beeld, jij goed in beeld!’
Wenst u vervolgens het voertuig te verkopen? Dan vormt het inspectierapport gelijk een basis voor de verkoop. 

 

Gemak

Met de inname tool kan iedereen eenvoudig schades afhandelen. Inspectie-opdrachten plan je snel in. Uw inspecteur voert deze uit en je ontvangt in real time het eindrapport voor verdere verwerking. Terugkerende inspecties kunnen worden gemonitord en alles kan direct worden gekoppeld aan het eigen lease managementsysteem. De optie ‘Planning’ is een eigen plansysteem voor inspecteurs binnen je eigen netwerk.

Betrouwbaar

Reken met deze tool op overzichtelijke gegevensopslag. De module ‘Poolbeheer’ organiseert bijvoorbeeld het opknappen van schades, het aansturen en andere vervolgacties na inname. Met de optie ‘AutoZelfScan’ is het mogelijk de door bestuurders of hikers uitgevoerde inspecties op uw dashboard af te handelen.

  • Online toegang tot uw eigen account om de digitale (schade) opnames te bekijken
  • De mogelijkheid om de opname van het voertuig om te zetten in een pdf ter ondersteuning van bijvoorbeeld een mogelijke bonus- en/of autoregeling.
  • De mogelijkheid om direct geautomatiseerd per mail de berijder of chauffeur te informeren over de eventuele kosten. U kunt er ook voor kiezen alleen de schade informatie te delen. 

Maatwerk

‘Inname’ is ingericht voor het eigen proces van schadebehandeling, uiteraard gebruikmakend van je eigen huisstijl. Met deze werkwijze behoud je de vrijheid om stappen in het vervolgproces naar eigen inzicht in te richten.
Iedereen leert snel en eenvoudig werken met het systeem. Bijkomend voordeel zijn de variabele kosten; je betaalt per maand.

Tijdbesparend

  • Volledige geautomatiseerde BPM doorschuifregeling (Bij verkochte voertuigen)
  • Planningsmodel voor eigen (of derden) inspecteurs
  • Combinatie met AutoZelfScan-module
  • Blauwdruk maken van uw gehele wagenpark.

Voordelen

Uw einde contract afhandeling perfectioneren?

Plan een afspraak in met één van onze experts

Een modulaire oplossing

Een oplossing opgebouwd als puzzel

Onze platformen zijn opgebouwd uit modules, zodat u altijd de puzzelstukjes vindt die uw workflow verbeteren. 

Remarketing (Inruil) Menu

Van inspectie tot het klaarzetten van een handelsverkoop middels digitaal vrijwaren of het online adverteren via de Hexon koppeling, met...

Voorraadlijst

Vanuit deze module kunt u eenvoudig en snel uw auto’s vanuit uw eigen voorraad aanbieden, adverteren en toewijzen. De voertuigen...

Digitaal Vrijwaren

Met behulp van een klik op de knop kunt u uw voertuigen van verschillende RDW-certificaten direct klaarzetten in de handelsvoorraad...

Statistieken/Rapportages

Om beter inzicht te krijgen in uw huidige proces schept deze module duidelijkheid. U kunt rapportages draaien die geëxporteerd kunnen...