AVN Remarketing

Master

All-in Tool

Soms is enkel inname, beheer of verkoop niet voldoende. Als u alle mogelijkheden van onze tools wilt kunnen gebruiken, gaat u voor onze all-in tool. Wij richten naar uw wens de tool in en zorgen ervoor dat u verder kunt. We kijken samen met u wat de wensen zijn en maken een plan. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Inhoudelijk

Krachtig stroomopwaarts

Met de All-in tool is zinnige retail mogelijk. Retail activiteiten zijn alleen zinnig als je de tijd die ervoor staat in acht neemt en de kwaliteit van presenteren optimaliseert en beheerst. U krijgt extra functionaliteiten om nog voor de fysieke inname consumenten te benaderen zonder grote risico’s ten aanzien van de kwaliteit van jouw auto’s. Dit is de sleutel naar succes in upselling, cross-selling en imagoversterking.

Niet vanzelf

Strategisch inzicht en overzicht wordt ondersteund door de applicatie. Het is eenvoudig om meerdere professionele partijen aan te laten sluiten. Hierdoor heeft u de zekerheid dat je altijd het hoogste bod uit de B2B markt haalt. Het echte rendement sluimert in de verkoop aan eindgebruikers. Wij spannen ons in om de consumenten toegang te geven tot een specifiek biedingsplatform. De All-in tool helpt u in alle vrijheid om ieder door uw gewenst proces zonder hindernissen af te ronden.

De meest uitgebreide functionaliteiten voor de meest veeleisende remarketeer.
U krijgt de mogelijkheid om auto’s aan te bieden nog voor het contract fysiek beëindigd is. Daarmee ben je iedereen een stap voor. Meer tijd voor verkoop, is meer opbrengst.

Wanneer de tijd begint te dringen, kunt u met één druk op de knop meerdere veilinghuizen tegelijkertijd biedingen laten doen. Volledige vrijheid, waarmee u alle kansen op de gebruikte automarkt kan benutten.

Met deze applicatie zijn alle resultaten centraal af te handelen in één systeem.

Altijd de beste prijs naar boven halen, dat weet je zeker en kun je aantonen. U kunt auto’s aanbieden die door verschillende partijen zijn geïnspecteerd. Aanbieden kun je aan alle partijen of het nu export, retail, whole-sale of commissionairs betreft. Hiermee heb je de meeste potientiële kopers altijd slechts een muisklik verwijderd.

Reken op de steun van specialisten voor het bepalen van de beste strategie. Dat kunt u op ieder willekeurig moment en voor iedere willekeurige auto aanvragen.

Voordelen

Optimaal gebruik maken van alle middelen die u heeft?

Vraag een demo aan!

Een modulaire oplossing

Een oplossing opgebouwd als puzzel

Onze platformen zijn opgebouwd uit modules, zodat u altijd de puzzelstukjes vindt die uw workflow verbeteren. 

Remarketing (Inruil) Menu

Van inspectie tot het klaarzetten van een handelsverkoop middels digitaal vrijwaren of het online adverteren via de Hexon koppeling, met...

Voorraadlijst

Vanuit deze module kunt u eenvoudig en snel uw auto’s vanuit uw eigen voorraad aanbieden, adverteren en toewijzen. De voertuigen...

Digitaal Vrijwaren

Met behulp van een klik op de knop kunt u uw voertuigen van verschillende RDW-certificaten direct klaarzetten in de handelsvoorraad...

Statistieken/Rapportages

Om beter inzicht te krijgen in uw huidige proces schept deze module duidelijkheid. U kunt rapportages draaien die geëxporteerd kunnen...