remarketing wiel

Geen glazen bol

Beslissen op basis van feiten

Is verloop van restwaarde niet te voorspellen? Weet jij hoeveel je mist door de administratieve last? Kan je doorlooptijden verder verkorten?

Stel zelf vast met welke indicatoren jij de juiste signalen ontvangt om altijd tijdig te sturen en maak zo je eigen remarketing dashboard. De kengetallen in het Remarketing wiel bepaal je zelf, de benchmark leveren wij jou aan. Intelligent omgaan met de verkoop van grote hoeveelheden voertuigen vereist nu eenmaal inzicht en overzicht op basis van marktdata EN eigen data gegeneerd door eigen remarketing activiteiten.

Op koers

Bepaal je snelste route

Het Remarketing Wiel is jouw navigator op de vele wegen die naar succes in de gebruikte autoverkoop en contractafhandeling mogelijk zijn. 
De instellingen, de meetpunten, de vergelijkbare benchmarks en de rapportage frequentie, die bepaal je zelf. 

Vermijd opstoppingen

Focus niet alleen op rendement of opbrengst ten opzichte van de benchmark, voor de lange termijn is bijvoorbeeld het aantal actieve bieders relevant. Wanneer je alleen jouw blik richt op kwaliteit, dan kun je wel eens veel snelheid verliezen. 
Het Remarketing Wiel helpt je altijd alle variabelen op de juiste manier te wegen, namelijk op jouw eigen manier.

Restwaarde

Duurzaam verhogen

Op incidenten van hoge of juist lage opbrengst, kun je geen beleid maken. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Je voorkomt teleurstellingen in restwaarden, wanneer voor inzet van een auto de kopersgroep in je vizier hebt. Deze kopersgroep past bij de auto waardoor je einde looptijd een hoge restwaarde kunt realiseren. Met het Remarketing Wiel herinneren wij je daaraan zodat je op tijd jouw keuze kunt maken tussen "upstream remarketing", gesloten of open kopersgroep, export of retail.

Met de gegevens uit het Remarketing Wiel weet je op welke punten je commerciële slagkracht, management, rentabiliteit en kwaliteit aan dient te passen.

Wat is het

Het Remarketing Wiel is een verzameling van grafieken waarvan jijzelf het meetbereik bepaalt op basis van relevante data uit je eigen activiteiten. Het Remarketing Wiel kan gekoppeld worden aan alle door AVN Remarketing aangeboden platforms. Na inloggen, op het door jou gebruikte platform, krijg je een real-time rapport (infographic opzet) op de 4 elementen; commerciële slagkracht, rentabiliteit, kwaliteit en management.

Maandelijks worden jouw gegevens 'ge-benchmarkt' en kun je desgewenst strategisch advies van de AVN Remarketing consultant opvragen. 

Wat doet het

Het Remarketing Wiel laat zien waar je staat en geeft richting aan waar je heen wilt (of zou moeten). Je kunt jezelf vergelijken op bijvoorbeeld de volgende onderdelen:

Commerciële slagkracht waarmee je de courantheid meet zoals het aantal biedingen, het aantal bieders, de conversie en de conversie-snelheid.

Rentabiliteit die inzicht geeft in opbrengsten ten opzichte van inschattingen en verwachtingen in de markt.

Management geeft overzicht op doorlooptijden, doorbelastingen en inschattingen.

Kwaliteit vergelijkt de gemiddelde staat van je voertuigen op basis van o.a. kilometerstand en leeftijd.

Voordelen

Aan de hand van een besparingsmodel worden doelen bepaald. Besparingen kunnen oplopen tot meerdere honderden euro's per verkochte auto.

check Uniek inzicht op alle meetpunten

check Altijd tijdig ingrijpen bij 'weglekken'

check Relevante management rapportage in één muisklik

check Meer besparen dan je denkt!

Hebben wij jouw interesse?

Vraag een demo aan! Graag demonstreren wij de werking en uitkomst van het Remarketing Wiel.
Bedenk je vooraf welke metingen voor jou relevant zijn. Wij gaan discreet om met jouw gegevens! 


Jouw gegevens voor berekening*