Remarketing trainingen

Stilstand of vooruitgang

Kennis 

Een leven lang leren? Langzaam aan en met vallen en opstaan? Of met de gedegen praktijkoefeningen snel toepassen?

Omdat wetgeving, technologie, digitalisering en consumentenbehoeften veranderen is er een andere aanpak nodig van het gehele proces van remarketing.

Vaardigheden 

Reageer jij in jouw praktijk altijd goed? Ken jij de verschillen van aanpak? Kan jij jouw gedrag zo sturen dat je gewenste resultaten haalt en de ander dat gevoel ook geeft?

Leren reageren op situaties die jij in de praktijk tegenkomt in een veilige omgeving. Met ervaren praktijktrainers geven wij jou de steun die je sterker maakt.

Progressie

Motivatie

Volg de training en ervaar direct vooruitgang. En progressie is wat iedereen het meest motiveert in hun werk.
Je maakt gebruik van onze expertise en passie voor het vak. In alle disciplines van autoremarketing, en dat is uniek in de markt.
We maken gebruik van e-learningmodules, oefenen met praktijkvaardigheden en speciale workshops. Zowel bij ons als bij jou op locatie.
Iedere training kan de specifieke werkwijze en uitstraling van de opdrachtgever bevatten, mits het een training op locatie betreft.

Groei

Menselijk kapitaal

Jouw bedrijf groeit wanneer jouw mensen groeien. Met een kleine investering, kun je grote resultaten behalen. Jij krijgt toegang tot de enige specialist in de markt die jouw personeel kan opleiden.

Door de praktijkgerichte aanpak en het vele autonoom leren via de e-Learning modules zijn enorme besparingen te behalen op (fout)kosten. Oefenen van de geleerde materie vindt plaats met vakgenoten van gelijk niveau en onder begeleiding van een ervaren trainer.

Wat is het

Drie verschillende trainingen op verschillende rollen en taakgebieden binnen het proces van remarketing. Naast deze trainingen bieden we diverse workshops, zoals op de jaarlijkse (gratis toegankelijke) werksessies voor het management in het land.
E-Learning in combinatie met praktijktrainingen. Kennis en vaardigheden worden geoefend om kwaliteit toe te voegen bij inspectie, inruil, onderhandelen en gebruikte auto managementprocessen.
Wil je een offerte op maat? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voordelen

check De beste motivatie

check Minder fout-kosten = meer rendement

check Betere beoordelingen

check Meer transacties

check Hogere klanttevredenheid

Wat doet het

Inspecteren kan je leren, TaxatieExpert en Used car Manager. Het volledige portfolio aan kwaliteits traininegen door mensen uit de praktijk.

Taxeren en onderhandelen

Waarom
Omdat de verkoop van auto’s aan eindgebruikers sterk verandert. Veelal is het aankoopproces al voor 65% of meer online gedaan en zal het verkoopgesprek zich concentreren op de inruil. Het is een kwestie van de juiste prijs bieden zonder dat dit de potentiele koper frustreert. Dit spel beheersen verhoogt het gemiddeld transactieresultaat met minstens € 100,-- en levert extra orders op.

Hoe
Met twee avonden tips en tricks van de praktijkprofessional ben je de volgende dag al scherper en succesvoller. De training is gericht op de Structuur van het gesprek, de Discipline om de juiste waarde vast te stellen en de Communicatie met de klant, collega’s en eventuele –interne- afnemer.

Voordeel
Na het volgen van de training wordt gemiddeld € 100,- hoger transactieresultaat behaald. De investering komt snel terug.
Wij zijn al vele jaren dé specialist op dit gebied. Vele anderen (import-, dealer- en leaseorganisaties) hebben deze training –deels- gevolgd. De geheel vernieuwde training is praktijkgericht en heeft door de inzet van e-learning voor het theorie gedeelte veel meer ruimte voor oefenen. Gegarandeerd resultaat.

Product bijzonderheden
In een beperkt aantal trainingssessies worden behandeld:

 • de Structuur (de leiding nemen en houden in het gesprek)
 • de Discipline (vaste taxatie routing, timing van vragen en opmerkingen), en
 • de Communicatie (vastlegging, 7 technieken op weg naar de order).

Doelgroep

 • Verkopers (retail) van auto’s die een volgende stap willen maken in effectiviteit en met meer zelfvertrouwen iedere dag hun werk doen.
 • Gebruikte auto managers. Vestigings- en/of salesmanagers van autoretail firma’s.

Productbijzonderheden
Iedere training kan de specifieke werkwijze en uitstraling van de opdrachtgever bevatten, vermits het een in-company training betreft.

Benodigd
Bij een in-company training is een intake gesprek van 2 uur en een bedrijfsbezoek van toepassing.
Afspraken in verband met planningen in overleg.

Trainingsduur
Een e-Learning inspanning van circa 2 uur (inclusief examen), ‘huiswerkopdracht’, 3 cases en 2 dagdelen van elk 4 uur netto tijd.

Used Car Manager

“Wie zich het meest vergist mag hem hebben?”

Waarom
Omdat grootschalige occasion verkoop voor dealerholdings qua belang steeds blijft toenemen, neemt ook de vraag naar goed opgeleide managers die het rendement kunnen bewaken sterk toe.

Hoe
Door het organiseren van 6 workshops met 1 rode draad is een specifieke training ontwikkeld. De training kent uitgebreide e-learning modules en online examen, 2 dagdelen oefenen van praktijk vaardigheden en speciale workshops. Zowel bij jou op locatie als in Kaatsheuvel.

Voordeel
Na het volgen vasn de trainingen weten de deelnemers exact waar de nadruk op te leggen. Dat vertaalt zich in kortere statijden, betere opbrengsten en een hogere medewerkerstevredenheid.
Er zijn geen andere specialisten in de markt die daarvoor jouw medewerkers opleiden. Door de praktijk gerichte aanpak en het goeddeels autonoom leren via de e-learning modules zijn enorme besparingen te behalen op (fout)kosten. Oefenen van de geleerde materie vindt plaats met vakgenoten van gelijk niveau en onder begeleiding van een ervaren trainer.

Product bijzonderheden
In een beperkt aantal trainingssessies worden behandeld;

 • de Structuur (afspraken die het proces verbeteren),
 • de Discipline (routing, stappenplan, controle op de afgesproken werkwijze) en
 • de Communicatie (vastlegging, KPI’s, bespreekmomenten en opvolging).

Doelgroep(en)

 • Inspecteurs of diegenen die dat willen worden en enige autotechnische kennis hebben.
 • Schadebehandelaars van leasemaatschappijen die inzicht willen hebben in de werkwijze.
 • Managers van inspecteurs.
 • Autoverkopers in wholesale en retail.
 • Occasion managers.
 • Vestigings- en/of salesmanagers van autoretail.

Productbijzonderheden
Iedere training kan de specifieke werkwijze en uitstraling van de opdrachtgever bevatten, vermits het een in-company training betreft.

Benodigd
Bij een in-company training is een intake gesprek van 2 uur en een bedrijfsbezoek van toepassing.
Afspraken in verband met planningen in overleg.

Inspecteren kun je leren!

Waarom
Inspecteurs willen kennis en vaardigheden aanleren omdat afnemers hogere eisen stellen aan constante kwaliteit van inspecties.

Hoe
Met een uitgebreide e-learning modules en online examen, 2 dagdelen oefenen van praktijk vaardigheden en door speciale workshops. Zowel in Kaatsheuvel als in-company.

Voordeel
Na het volgen van de training neemt de motivatie en precisie alleen maar toe. Foutkosten doordat er niets gemist of verkeerd omschreven wordt, dalen aanzienlijk.
Er zijn geen andere specialisten in de markt die daarvoor jouw medewerkers opleiden. 
Door de praktijk gerichte aanpak en het goeddeels autonoom leren via de e-learning modules zijn enorme besparingen te behalen op (fout)kosten. Oefenen van de geleerde materie vindt plaats met vakgenoten van gelijk niveau en onder begeleiding van een ervaren trainer.

Product bijzonderheden
In een beperkt aantal trainingssessies worden behandeld;

 • de Structuur (afspraken die het proces verbeteren, protocol inleren t.a.v. wel en niet acceptabele schades),
 • de Discipline (30 oefenauto’s met de app, routing, stappenplan, controle op de afgesproken werkwijze) en
 • de Communicatie (vastlegging, KPI’s, bespreekmomenten en opvolging).

Doelgroep

 1. Inspecteurs of diegenen die dat willen worden en enige autotechnische kennis hebben.
 2. Schadebehandelaars van leasemaatschappijen die inzicht willen hebben in de werkwijze.
 3. Managers van inspecteurs.

Productbijzonderheden
Iedere training kan de specifieke werkwijze en uitstraling van de opdrachtgever bevatten, wanneer het een in-company training betreft.

Benodigd
Bij een in-company training is een intake gesprek van 2 uur en een bedrijfsbezoek van toepassing.
Afspraken in verband met planningen in overleg.

Trainingsduur
Een e-Learning inspanning van circa 2 uur (inclusief examen), ‘huiswerkopdracht’ 20 auto’s en 2 dagdelen van elk 4 uur netto tijd.

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens en wensen achter en wij geven je een offerte op maat.


Voor wie is de training*? MijzelfMijn team
Ik heb interesse in*: Taxeren en onderhandelenUsed car managerInspecteren kun je leren
Wat wil je minimaal leren tijdens de training?*: