remarketing pro platform

ultieme stap

Horizon verbreden

Zorg ervoor dat jouw occasion aanbod sneller en breder op de markt is dan dat van anderen; klanten wachten steeds korter.
Met het Remarketing Pro platform bereik je met één klik alle actieve autoveilinghuizen en haal je op hetzelfde moment biedingen op. Beter vergelijken kun je niet. Beter verkopen is geen garantie maar altijd een aanwezige kans.

upstream remarketing

Krachtig stroomopwaarts

Met het Remarketing Pro platform is zinnige retail mogelijk. Retail activiteiten zijn alleen zinnig als je de tijd die ervoor staat in acht neemt en de kwaliteit van presenteren optimaliseert en beheerst. Jij krijgt extra functionaliteiten om nog voor de fysieke inname consumenten te benaderen zonder grote risico's ten aanzien van de kwaliteit van jouw auto's. Dit is de sleutel naar succes in upselling, cross-selling en imagoversterking.

Renderen

Niet vanzelf

Strategisch inzicht en overzicht wordt ondersteund door de applicatie. Het is eenvoudig om meerdere professionele partijen aan te laten sluiten. Hierdoor heb jij de zekerheid dat je altijd het hoogste bod uit de B2B markt haalt. Het echte rendement sluimert in de verkoop aan eindgebruikers. Wij spannen ons in om de consumenten toegang te geven tot een specifiek biedingsplatform. Dat levert waardevolle leads op. Het Remarketing Pro platform helpt je in alle vrijheid om ieder door jou gewenst proces zonder hindernissen af te ronden.

Wat is het

De meest uitgebreide functionaliteiten voor de meest veeleisende remarketeer.
Jij krijgt de mogelijkheid om auto's aan te bieden nog voor het contract fysiek beëindigd is. Daarmee ben je iedereen een stap voor. Meer tijd voor verkoop, is meer opbrengst.

Wanneer de tijd begint te dringen, kan je met één druk op de knop meerdere veilinghuizen tegelijkertijd biedingen laten doen. Alle acties kun je specifiek per auto instellen. Volledige vrijheid, waarmee jij alle kansen op de gebruikte automarkt kan benutten.

Met deze applicatie zijn alle resultaten centraal af te handelen in één systeem.

Wat is het verschil

Bekijk de verschillen met de Inspectie en Remarketing platformen

Wat doet het

Altijd de beste prijs naar boven halen, dat weet je zeker en kun je aantonen. Jij kunt auto's aanbieden die door verschillende partijen zijn geinspecteerd. Aanbieden kun je aan alle partijen of het nu export, retail, whole-sale of commissionairs betreft. Hiermee heb je de meeste potientiële kopers altijd slechts een muisklik verwijderd.

Reken op de steun van specialisten voor het bepalen van de beste strategie. Dat kun je op ieder willekeurig moment en voor iedere willekeurige auto aanvragen.

Voordelen

check De beste biedingen van de grootste kopersgroep

check Tegelijk biedingen ontvangen van alle veilinghuizen

check Verkoop auto's nog voor einde contract

check Bespaar veel tijd door slimme koppelingen

check Alle voordelen van het Inspectie platform

check Alle voordelen van het Remarketing platform

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter om de Remarketing Pro platform White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.