Remarketing platform

bieders binden en boeien

Waarde toevoegen

De waarde van een bedrijf wordt mede bepaald door de omvang en kwaliteit van de kopersgroep. Wanneer je op vaste momenten en gelijke wijze auto's aanbiedt, creëer je loyaal biedgedrag. De keuze voor jouw werkwijze bepaal je zelf en onze professionele veilingmeesters zorgen voor alle steun die nodig is.

Professionele wagenparkbeheerders kunnen niet zonder de structurele en gedisciplineerde aanpak die het Remarketing platform faciliteert.

Transparant

Actieve kopersgroep

Bind makkelijk een vaste en actieve kopersgroep aan je bedrijf. Met het online tender systeem tot en met een volledig inzichtelijke hamerveiling houdt je alles transparant.
Het is eenvoudig een keuze te maken uit opeenvolgende werkwijzes. Hierbij kan worden gekozen uit verschillende mogelijkheden; van een gesloten kopersgroep tot het aanbieden aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Vertrouwd

Ontvang jouw eigen kopersgroep in een vertrouwde omgeving met eigen voorwaarden door het Remarketing platform in jouw eigen huisstijl te presenteren.

Meer opbrengst

Snel schakelen

Wil jij snel kunnen schakelen om de beste kopersgroep te bereiken? Iedere auto trekt een ander publiek. Dat vereist strategische planning die ieder moment aan te passen is aan het aanbod en de omstandigheden.

Houd je aan de 'wet'

Restwaarden beschermen, is schaarste creëren. Iedereen weet dat, maar weinigen handelen er naar. Met de systematiek van het Remarketing platform en de ondersteuning van de veilingmeesters (indien gewenst) ontloop je valkuilen.

Wat is het

De volledige afwikkeling van je remarketing op één platform via een werkwijze die altijd bij je past.
Alle voordelen van het Inspectie platform met extra functionaliteiten waarmee je de verkoop kunt afhandelen:

  • Captive verkoop - gesloten kopersgroep
  • Open verkoop via AutoVeiling.nl
  • Tender verkoop - op inschrijving (5 varianten)
  • Hamerveiling
  • Flitsbod

De Captive verkoop is zeer geschikt om onder eigen naam en met eigen regels veilingen voor een beperkte doelgroep te organiseren en af te handelen. Een voordeel is de toevoeging van het Flitsbod; razendsnel en ook in het weekend kun je aan een vaste biedersgroep vragen naar gegarandeerde biedingen binnen minimaal 20 minuten.

Wat is het verschil

Bekijk de verschillen met de Inspectie en Remarketing platformen

Wat doet het

'Self control'

Zelf jouw verkopen organiseren op een door jou gekozen tijdstip en kopersgroep? Het beheer van het platform is in jouw handen waarbij je de afhandeling (financieel en administratief) eigenhandig kunt regelen.

Interface

Alle applicaties zijn zo ingericht dat een koppeling met een lease managementsysteem en/of verhuursysteem eenvoudig en snel tot stand komen. Met de toonaangevende systemen en data-aanbieders, transporteurs en portals zijn al jaren koppelingen actief. Het Remarketing platform is uniek in het aantal en de kwaliteit van koppelingen. Vaak is een koppeling met een paar klikken gerealiseerd.

Voordelen

check Grip op je eigen kopersgroep

check Een eenvoudig verkoop-afhandelingsproces

check Grote besparing op commissies en verkoopfee

check Koppelen aan alle leasemanagement systemen

check Altijd een verkoop-vangnet achter de hand

check Snel of super-snel biedingen verzamelen

check Inzicht tot in detail voorkomt discussies

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter om de Remarketing platform White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.