Inspectie platform

Je kunt niet zonder vaste richtlijnen

Professioneel wagenparkbeheer is niet meer denkbaar zonder vaste richtlijnen waarmee klanten eenduidig geïnformeerd worden.

Een duidelijk protocol is bepalend in het proces om schadekosten te beheersen bij de afhandeling van lease- en/of verhuurcontracten.

In een 'innameprotocol' wordt vastgelegd wat wordt verstaan onder acceptabele en verwijtbare schade. De huidige autotechniek verandert dermate snel, dat dit protocol ieder half jaar moet worden aangepast. Wij bieden deze service, zodat je nooit achterloopt en nooit iets mist.

Rapportage

Inzicht verhoogt tevredenheid

Jouw klanten hebben groot belang bij de informatieve datarapporten en correcte communicatie die de applicatie faciliteert. Enthousiaste klanten staan hierdoor positiever tegenover het doorbelasten van schades.

Overzicht maakt het makkelijker

Snel reageren en niets vergeten wil iedereen. Overdracht van werk wordt eenvoudig en tijdbesparend met het inspectie platform, de instructievideo's en handleidingen.

Meer opbrengst

ROI

Deze tool helpt je desgewenst meer terug behalen op verwijtbare schades. Dat kan oplopen tot wel 15% meer. Dat is veel geld, terwijl de applicatie juist tijd en moeite bespaart.

Correcte data

Een hoogwaardige, digitale rapportage van een voertuig maakt delen eenvoudig. ‘Auto goed in beeld, jij goed in beeld!’
Reken met deze weergavekwaliteit op meer en betere kopers.

Wat is het?

Gemak

Met het inspectieplatform kan iedereen eenvoudig schades afhandelen. Inspectie-opdrachten plan je snel in. Jouw inspecteur voert deze uit en je ontvangt in real time het eindrapport voor verdere verwerking. Terugkerende inspecties kunnen worden gemonitord en alles kan direct worden gekoppeld aan het eigen lease managementsysteem. De optie 'Planning' is een eigen plansysteem voor inspecteurs en transporteurs binnen je eigen netwerk.

Betrouwbaar

Reken met dit systeem op overzichtelijke gegevensopslag die je altijd weer kan terugvinden. De optie 'Poolbeheer' organiseert bijvoorbeeld het opknappen van schades, het aansturen en andere vervolgacties na inname. Met de optie 'Zelfscannen' is het mogelijk de door bestuurders of hikers uitgevoerde inspecties op jouw dashboard te onderscheiden en af te handelen.

Wat is het verschil

Bekijk de verschillen met de Inspectie en Remarketing platformen

Wat doet het?

Maatwerk

Het inspectieplatform is ingericht voor het eigen proces van schadebehandeling, uiteraard gebruikmakend van je eigen huisstijl. Met deze werkwijze behoud je de vrijheid om stappen in het vervolgproces naar eigen inzicht in te richten.
Iedereen leert snel en eenvoudig werken met het systeem. Bijkomend voordeel zijn de variabele kosten; je betaalt per inspectie.


Tijdbesparend

 • • Volledige geautomatiseerde BPM doorschuifregeling
 • • Opdrachten voor transport, stalling, reparatie, preparatie of bandenhotel
 • • Planningsmodel voor eigen (of derden) inspecteurs
 • • Combinatie met AutoZelfScan-module
 • Voordelen

  check Goede en consistente rapportage

  check Een strak georganiseerd afwikkelingsproces

  check Besparingen van € 100,- per einde contract

  check Koppelen aan alle leasemanagement systemen

  check Eenvoudig te bedienen en over te dragen

  check Snel verschillen zien in opeenvolgende inspecties

  check Inzicht tot in detail voorkomt discussies

  Hebben wij jouw interesse?

  Laat je gegevens achter om de Inspectie platform White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.