Carbidder

jouw handel goed geregeld

Volledig proces

Vanaf het moment dat jij een bod doet tot en met de volledige afwikkeling van de verkoop in één systeem. Je ziet de actuele situatie in één oogopslag op je smartphone. Je kunt direct ingrijpen, aanpassen, herwaarderen, werkplaatsopdrachten geven, verkopen en zelfs administreren. 

Statijd verkorten

Hoe houdt jij de statijd in de hand? Ontvang alerts op je smartphone zodat je de goede dingen op het juiste moment doet. Om dit proces te optimaliseren, bepaal je uiteraard zelf de parameters.

juiste strategie

Tactisch beslissen

Goede keuzes kunnen niet gemaakt worden zonder volledige informatie. Neem beslissingen op basis van feiten en niet emoties. Zorg ervoor dat je collega's deze beslissingen ook kunnen maken.
Met Carbidder heb jij altijd zicht op inkoop en inruil om altijd de juiste strategie te bepalen, wil je dat?

Strategisch aanpakken

In de Carbidder applicatie leg je de interne afspraken naar wens vast, dat geeft structuur. De instellingen helpen je de discipline te bewaken. 

 

effectief en efficient

Doelgericht

Bepaal met Carbidder eenvoudig en snel de juiste inruilprijs en versnel de doorverkoop door goed ingeregelde processen.

Tijdbesparend

Iedereen in jouw bedrijf ontvangt real-time elke wijziging in je voorraad. Tijdens je gesprek met klanten voer je eenvoudig wijzigingen door en wanneer de transactie is afgerond betekent dit dat je direct kunt factureren.

Wat is het

De basis wordt gevormd door de Auto Inruil app waarmee verkopers foutloos een taxatie kunnen doen. Biedingen verzamelen kan het hele verkoopteam binnen 20 minuten. Jij kunt zelf bepalen welke opvolgende werkwijze na taxatie past in jullie bedrijfsproces. Aanbieden aan partijen naar keuze kan standaard. 

Het opvolgen van biedingen, het plannen van werkplaatsopdrachten en transporten en het inzetten van multi-listing kan worden beheerd via jouw smartphone. In verschillende opties kan de Occasionmanager de rol van beheerder aannemen of, indien gewenst, de inkoper de routing laten bepalen. 

Standaard maken wij de applicatie op maat, voor zowel dealers als de (groot)handel. Onderdeel hiervan is o.a. de koppeling met managementsystemen, boekhoudprogramma's en eventueel uw transporteurs.

Wat doet het

Retail is detail... en in de verkoop van gebruikte auto's is een detail al snel iets dat het rendement van positief naar negatief kan laten kantelen. Deze applicatie geeft je inzicht en signalering op alle stappen van het inruil- (inkoop-) en verkoopproces.

Ook wanneer anderen dit voor jou uitvoeren. Juist dan heb je direct de informatie waarmee je kunt werken, coachen, ingrijpen of feedback geven binnen handbereik. Carbidder is immers optimaal te bedienen via je smartphone en gemaakt door en voor mensen uit de praktijk.

 

Voordelen

check Beheer het hele handelsproces vanaf je smartphone

check Taxeren, bieden, inkopen, aanbieden en verkopen

check Logistiek, planning, opknappen en afhandeling

check Koppelingen met UnameIT, RDW, AutoTelex en meer

check Inzicht in alle belangrijke kerngetallen

checkGrip op rendement in de verkoop van gebruikte auto's 

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter om de Carbidder White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.