Truck Scan app

digitale beschrijving

Wil jij snel kunnen schakelen en de beste keuzes maken om een truck te verkopen, her in te zetten of schade af te wikkelen?

De juiste gegevens

Of je nu een contract wilt afhandelen of je hebt te maken met een berijderswissel, vastlegging van de conditie van de truck moet altijd snel en in één keer goed gebeuren.

Snel de goede keuze

Maak met de behulp van deze specifieke inspectie app snel een digitaal rapport op. Met deze digitale beschrijving kun je direct belangrijke keuzes maken. De voortgang van het proces van herinzet, berijderswissel of verkoop zet je eenvoudig in gang.

r

Meer weten?

Bel: 088 - 4070700
sales@avnremarketing.eu

eenduidigheid

Brengt loyaliteit

Je voorkomt discussies over schades doordat je steeds op dezelfde kwalitatieve wijze jouw beschrijvingen toont. De meeste genoteerde schades worden voorzien van een advies-reparatieprijs en oordeel of de schade verhaalbaar is. 

Geeft vertrouwen

De statijd van een truck beïnvloedt dermate het rendement dat je graag snel alle info wilt hebben en verdelen aan geïnteresseerden. In het Truck Scan app opgemaakte rapport is direct alle relevante informatie vastgelegd. Daarmee voorkom je verrassingen, hetgeen iedere potentiële koper zal aanspreken. Zo bindt je makkelijk een vaste en actieve kopersgroep en houdt je alles transparant.

roi

Rendement Op Inspecteren

Externe partijen die inspectierapporten opmaken van trucks rekenen daar aanzienlijke bedragen voor. De Truck Scan app brengt het voordeel van 'doe het zelf' direct. Je bespaart zeker € 100,- per inspectie!
Wanneer je gebruik maakt van het Inspectie platform, kun je de gegevens uit de Truck Scan app beheren en doorsturen naar andere systemen waar je mee werkt.

Met een goed rapport, dat je digitaal kunt delen, heb je nauwelijks kosten en veel gemak wanneer je de truck wilt verkopen. Kijk op het Remarketing platform of Remarketing Pro platform hoe je hiermee de juiste kopersgroep bereikt.

Wat is het

De Truck Scan app download je direct en kan je meteen mee aan het werk.
De heldere routing maakt dat je geen belangrijke details vergeet. Met de in app camera maak je de juiste foto's. Ervaren inspecteurs hebben de routing in de app bepaald, daar profiteer jij van! Dit is een unieke tool om alle details, die de waarde van een truck bepalen, correct vast te leggen. 

Met de rapporten die je met de Truck Scan app maakt, houdt je de leiding bij schadeafhandeling, waardebepaling en doorverkoop. Jij maakt eenvoudig kwalitatief hoogwaardige inspectie rapporten van trucks (boven 3.500kg GVW). De app is te koppelen met het Inspectie platform en Remarketing platform.

Een optie is om te koppelen aan een zogenaamde reversed auction. Hierin kan je verschillende aanbieders laten bieden in omgekeerde volgorde, namelijk steeds lager. De reversed auction is in te zetten op basis van tijd en/of geld. Onze klanten gebruiken de reversed auction om scherper schadereparatie in te kopen en kortere reparatie-periodes te verkrijgen.

Wat doet het

Besparen en/of verdienen, daar gaat het altijd om.
Met de Truck Scan app kun je daar vandaag al mee beginnen!

Zelf de staat van een truck vastleggen en geen waardebepalende zaken over het hoofd zien. De uitgebreide en precieze routing helpt een rapport op te maken op basis waarvan je verder kunt (af) handelen.

Anderen hier over informeren bij schadeafhandeling, verkoop of waardevaststelling is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Voordelen

check Uniek in de 'truck wereld'!

check Snel verschillen zien in opeenvolgende inspecties

check Versneld en eenvoudig schade afhandelen

check Bespaar direct op inspectie kosten

check Informatie uit rapport te koppelen naar eigen systeem

check Met één muisklik schade afhandelen en/of veilen

check Rapporten volledig in jouw huisstijl

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter om de Truck Scan app White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.