Schade Intake app

zelfwerkzaamheid

Autonoom

Jouw klanten willen bij autoschade het liefst alles zo snel mogelijk in orde maken. Uiteraard kunnen zij niet zelf repareren, maar registreren lukt met de Schade Intake app uitstekend. Via een gemakkelijk te volgen routing kan men de schade nauwkeurig in beeld brengen en is een bezoek aan het schadeherstelbedrijf om een offerte op te vragen niet nodig. 

Professionele schadeherstelbedrijven en/of klantgerichte wagenparkbeheerder kunnen niet meer zonder apps die het de klant makkelijker maken.

r

Meer weten?

Bel: 088 - 4070700
sales@avnremarketing.eu

vertrouwd

Klanten binden

Geef klanten vertrouwen en krijg vertrouwen. Er zijn vele mogelijkheden om online een reparatie offerte op te vragen. Met deze app bindt je klanten aan je eigen bedrijf waardoor 'shopgedrag' wordt ontmoedigd.

Je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken en uit te werken. Deze app kun je snel in je proces invoeren en levert direct resultaat.

Klanten worden enthousiast over de informatieve rapporten en de correcte communicatie. 

doe meer

En krijg meer

Klanten met schade aan hun auto vraag je een rapport op te maken. Met het gebruik van de Schade Intake app krijg je alle relevante informatie en bruikbare foto's. Je zult merken dat jouw klanten waarderen dat een bezoek aan jouw bedrijf, voorafgaand aan een offerte, niet nodig is. Jij kunt makkelijk bepalen of ophalen of brengen bij reparatie aangeboden moet worden.

Met de Schade Intake app geef je klanten meer vrijheid, bespaar je tijd en hou je controle. Dat vertaalt zich in meer omzet en rendement. Klanten eisen in toenemende mate meer service en aandacht en door het gebruik van onze applicatie krijgt u het enthousiasme dat u zoekt..

Wat is het

Jouw klanten kunnen zelf een schaderapport opstellen. Daarmee kan jij binnen no time een offerte produceren. Jouw klant kan op het zelf gekozen moment en locatie een bericht sturen. Dat scheelt veel tijd voor beide partijen en is daarmee enorm aanlokkelijk. Jouw offertes worden niet uitgespeeld met anderen en jij bindt hiermee jouw klantenkring.

De applicatie biedt de mogelijkheid om te koppelen met het reversed auction platform. Hierin kunnen verschillende aanbieders bieden in omgekeerde volgorde, namelijk steeds lager. De reversed auction is in te zetten op basis van tijd en/of geld; wie repareert het snelst en het goedkoopst?

Wat doet het

Jouw service, dus jouw uitstraling

Onder een zelf gekozen huisstijl vinden jouw klanten jouw Schade Intake app. Een unieke referentiecode in combinatie met het kenteken geeft jouw klanten toegang tot een strakke inspectierouting. Klanten worden begeleid door middel van in app video's en instructies. Daardoor krijg jij de kenteken- en groene kaart gegevens en een voorkeursplanning van deze potentiële klanten.

Iedere opvraging levert een automatische prijscalculatie op voor jou. Deze adviesbedragen helpen jou snel en gemakkelijk een offerte op maat te maken. 

Voordelen

check Bespaar tijd en gedoe

check Communiceer makkelijk en snel met verzekeraars

check Snel en voordelig aan de gang met moderne app

check Iedereen kan het met video instructies

check Levert meetbaar meer meerwerk op

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter voor meer informatie en bekijk de video over de werking van deze Schade Intake app.