Hiker app

in een keer goed

Bijrijders wissels

Laat de afwikkeling van een huurperiode niet misgaan. Onoordeelkundig, onvolledig of overpriced rapporteren jaagt jouw klanten de deur uit. Of erger; ze vertellen hun ongeluk verder (social media). Dat wil niemand.

Marktconform

Wil je niet dat huurders balen van de afhandeling van schade(s)? Wil jij terugkerende huurders? Geef dan jouw hikers en inname punten een app waarin voor iedere schade een reeel reparatiebedrag is vermeld. De herstelprijzen zijn vastgesteld door de inspecteurs van AutoInspectie met de hulp van tal van specialisten en blijven ruim onder de Audatex norm. Wil je het nog specifieker op jouw situatie? Dan kan dat ook.

r

Meer weten?

Bel: 088 - 4070700
sales@avnremarketing.eu

review

Meningen verzamelen

Meningen verzamelen
Alvorens een beslissing te nemen, raadplegen consumenten en bedrijven eerst de online reviews. Bestuurders kunnen aangeven wat zij vinden van de afwikkeling en mogelijk levert jou dit loyaliteit en rendement.

Overzicht

Bestuurderswissels wil je zo snel en makkelijk mogelijk laten verlopen. Dit is ook in hun belang. En hikers al helemaal. Niet iedere hiker is helemaal thuis in het inspecteren en dan helpt de verplichte (door jou ingestelde) routing enorm om altijd een gelijkwaardige en kwalitatieve beoordeling te krijgen.

overdragen en behagen

Digitale handtekening

Bestuurders tekenen direct voor de overdracht en het opgemaakte rapport. Dit maakt het eenvoudiger om de kosten van schade door te belasten. Voor de hiker is het prettig dat deze geen kennis hoeft te hebben van reparatietarieven en dat bij iedere opdracht uitgebreide instructies in eigen smartphone zijn opgenomen. Meer autonomie, meer inzichtelijkheid, meer snelheid en meer kwaliteit. Het past bij deze tijd. Sterker nog, jouw klanten verwachten het van je.

Plannen

Weten welke auto waar is en wanneer de verwachte aankomsttijd is, is de extra functie van het gekoppelde platform, waarop je Poolbeheer en Planning kan organiseren. Naast het afhandelen van inspectierapporten kun je hier routes plannen en reparatieopdrachten beheren.

Wat is het

Wanneer je snel en vaak auto’s moet beoordelen op schade is de hiker app een uitkomst. De door jouzelf in te stellen verplichte inspectie routing levert de rapportage die je nodig hebt voor een marktconforme doorbelasting en voor het repareren wanneer nodig schiet je eenvoudig een werkplaatsopdracht door. Hikers weten waar en wanneer welke auto op te halen en hebben op hun smartphone ook de gegevens van de contactpersoon. Op de achtergrond is een planning module actief, daarmee weet je precies waar, welke auto is en of er reparatie nodig is.

Wat doet het

Met de app stuur je voertuigwissels aan vanuit een centraal dashboard. Daarnaast behoud je steeds inzicht in de afgeronde inspecties. Jij kunt vrijwel realtime de schadebehandeling organiseren.

Voordelen

check De beste biedingen

check Bereik de breedste kopersgroep

check Opbrengst maximalisatie per auto

check Verkoop op een vroeger moment

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter om de Hiker app White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.