Autozelfscan app

stop het gedoe!

Afhandelen

Wil je niet dat berijders of bedrijven een wrang gevoel overhouden aan de afhandeling van schade(s)? Baal je van de discussies en verdachtmakingen? Is meer klantenthousiasme jouw streven? Stop dan het gedoe en geef berijders de kans zelf de schadeopname te doen. Op eigen tijd en locatie.
De AutoZelfScan app maakt het mogelijk.

r

Meer weten?

Bel: 088 - 4070700
sales@avnremarketing.eu

doe het zelf

Leken kunnen het

We weten dat jij de afhandeling van contracten gemakkelijker wilt doen. Berijders willen dat ook. Wij hebben een app gemaakt waar iedereen een goede inspectie mee kan doen. Het is een verplichte route, maar hij kan op iedere plek en op elk moment. Daar worden berijders blij van en dat scheelt al de eerste irritatie.

Professioneel

De AutoZelfScan app kan alleen en volledig naar jouw wens en opmaak wordt geleverd. Dat past bij jou en je klanten. Het levert altijd een professioneel rapport op dat je eenvoudig en rendabel kan afhandelen en vastleggen.

nieuw en op voorsprong

Beter dan de rest

Meer autonomie, meer inzichtelijkheid, meer snelheid en meer kwaliteit. Het past bij deze tijd. Sterker nog, jouw klanten verwachten het van je. Daarom levert de AutoZelfScan app dat standaard. Gebruik het om werkplaatsomzet in eigen huis te houden en voegt iets toe.

Sneller dan de rest

Als extra geven we je de mogelijkheid om de auto’s eerder en gerichter aan te bieden. Upstream Remarketing noemen we dat en dat is een functie binnen het Remarketing Pro platform. Omdat wie eerder is er beter aan verdient. Met deze combinatie vindt jij namelijk eerder kopers en meer bieders.

Wat is het

Een hulpmiddel om niet-professionals (berijders, hikers, etc.) auto inspectierapporten op te laten stellen. Transport in gang zetten gaat in één moeite door. Tussentijdse controles zijn hiermee zo ingevoerd. Gekoppeld met het inspectieplatform, zodat afhandeling en de organisatie eenvoudig zijn te managen.

Wat doet het

Maatwerk product om een inspectie of schade vaststelling op te maken met je eigen smartphone. Heel eenvoudig maak je als schadebehandelaar de toegang aan, controleer je rapporten, handel je deze af zonder discussie. Voeg vervolgens je nieuwe inspecties op dezelfde auto toe en analyseer de verschillen. Het maakt het leven van een schadebehandelaar m/v veel eenvoudiger en tegelijk kom je aan wensen van heel veel fleetowners (detacheerders bijvoorbeeld) tegemoet.

Voordelen

check Inspectierapporten voor een fractie van de normale kosten
check Voorkomt gedoe over schade
check Makkelijk jouw rijdend wagenpark in beeld
check Bereidt berijders voor op de eindafrekening
check Iedere schade op ieder deel een prijs
check Altijd maatwerk voor jouw proces
check Eenvoudig schade afhandelen
check In iedere taal leverbaar
check Koppelbaar aan lease management systemen

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter om de AutoZelfScan White Paper te downloaden en/of voor meer informatie.