Auto Inspectie app

digitale vastlegging

Wil jij snel kunnen schakelen en de beste keuzes maken in een auto te verkopen, her in te zetten of schade af te wikkelen?

De juiste gegevens

Of je nou een contract wilt afhandelen of je hebt te maken met een berijderswissel, vastlegging van de conditie van de auto moet altijd snel en in één keer goed gebeuren.

Snel de goede keuze

Maak met de behulp van deze specifieke inspectie app snel een digitaal rapport op. Met deze digitale beschrijving kun je direct belangrijke keuzes maken. De voortgang van het proces van herinzet, berijderswissel of verkoop zet je eenvoudig in gang.

r

Meer weten?

Bel: 088 - 4070700
sales@avnremarketing.eu

eenduidigheid

Brengt loyaliteit

Je voorkomt discussies over schades doordat je steeds op dezelfde kwalitatieve wijze jouw beschrijvingen toont. De meeste genoteerde schades worden voorzien van een advies-reparatieprijs en oordeel of de schade verhaalbaar is. 

Geeft vertrouwen

De statijd van een auto beïnvloedt dermate het rendement dat je graag snel alle info wilt hebben en verdelen aan geïnteresseerden. In het Auto Inspectie app opgemaakte rapport is direct alle relevante informatie vastgelegd. Daarmee voorkom je verrassingen, hetgeen iedere potentiële koper zal aanspreken. Zo bindt je makkelijk een vaste en actieve kopersgroep en houdt je alles transparant.

roi

Rendement Op Inspecteren

Externe partijen die inspectierapporten opmaken van auto's rekenen daar aanzienlijke bedragen voor. De Auto Inspectie app brengt het voordeel van 'doe het zelf' direct. Je bespaart zeker € 40,- per inspectie!
Wanneer je gebruik maakt van het Inspectie platform, kun je de gegevens uit de Auto Inspectie app beheren en doorsturen naar andere systemen waar je mee werkt.

Met een goed rapport, dat je digitaal kunt delen, heb je nauwelijks kosten en veel gemak wanneer je de auto wilt verkopen. Kijk op het Remarketing platform of Remarketing Pro platform hoe je hiermee de juiste kopersgroep bereikt.

Wat is het

De Auto Inspectie app download je direct en kan je meteen mee aan het werk.
De heldere routing maakt dat je geen belangrijke details vergeet. Met de in app camera maak je de juiste foto's. Ervaren inspecteurs hebben de routing in de app bepaald, daar profiteer jij van! Dit is een unieke tool om alle details, die de waarde van een auto bepalen, correct vast te leggen. 

Met de rapporten die je met de Auto Inspectie app maakt, houdt je de leiding bij schadeafhandeling, waardebepaling en doorverkoop. Jij maakt eenvoudig kwalitatief hoogwaardige inspectie rapporten. De app is te koppelen met het Inspectie platform en Remarketing platform.

Een optie is om de stappen en de inhoud van de vragen in de app voor jou eigen specifieke gebruik aan te passen. Zo zijn er specifieke oplossingen voor bergers die foutparkeerders wegslepen, voor beëdigd taxateurs die hun waarderapport (WEV) uniform willen vastleggen en voor BPM Tegenbewijs-taxateurs bij import correct wensen te werken.

Wat doet het

Verdienen en/of besparen, daar gaat het altijd heen.
Met de Auto Inspectie app kun je daar vandaag al mee beginnen!

Zelf de staat van een auto vastleggen en geen waardebepalende zaken over het hoofd zien. De uitgebreide en precieze routing helpt een rapport op te maken op basis waarvan je verder kunt (af) handelen.

Jij informeert anderen, in jouw eigen huisstijl, bij schadeafhandeling, verkoop of waardevaststelling. 

Voordelen

check Uniek en veelzijdig in de 'auto wereld'!

check Snel verschillen zien in opeenvolgende inspecties

check Versneld en eenvoudig schade afhandelen

check Bespaar direct op inspectie kosten

check Informatie uit rapport te koppelen naar eigen systeem

check Met één muisklik schade afhandelen en/of veilen

check Rapporten volledig in jouw huisstijl

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter voor meer informatie.