Auto Inruil app

Jouw winst verdampt

Snel behandelen

Met het inruilaanbod doen, ben je meestal niet de eerste partij die de consument raadpleegt. Jouw bod moet dus snel en in één keer goed zijn zodat je winst in huis haalt. 
Met deze app raadpleeg je meerdere bieders in één keer en heb je daarmee een onderhandelpartner van formaat. 

Snel verhandelen

Zorg ervoor dat jouw gebruikte auto aanbod sneller en breder op de markt is dan dat van anderen; klanten hebben steeds minder geduld of tijd. Wil je rugdekking dan is dat met deze app een klik van je verwijderd.

Winst halen en de onderhandeling winnen komen in de Auto Inruil app eindelijk samen.

r

Meer weten?

Bel: 088 – 4070700
sales@avnremarketing.eu

vizier op scherp

Weten waar de handel in zit

Heb je altijd zicht op de inkoop en inruil om altijd de juiste strategie te bepalen, wil je dat?
Wanneer je weet wanneer welke verkoper, hoe vaak succesvol is bij een inruiltransactie, dan weet je ook waar jij ondersteuning moet bieden.  Eerdere taxaties worden digitaal opgeslagen waardoor je op iedere vestiging dezelfde naar de klant spreekt. 

Meer opbrengst

Vaker verkopen

Eenvoudig en snel de juiste inruilprijs noemen en de doorverkoop versnellen door goed te regelen processen. Bijvoorbeeld met de koppelingen met je CRM en DMS, sla je eenvoudig het digitale rapport op en koppel je deze direct aan het juiste klantprofiel.

Desgewenst laat je de klant zelf de auto met de Auto Inruil app inspecteren. Dat past steeds meer klanten; autonoom en effectief en jij blijft de leider in het proces.

Scherp onderhandelen zonder bot te worden

Met het zicht op de waarden die op meerdere plaatsen genoemd worden, geef je inzicht aan de verkoper en ook aan je klanten. Met de gegarandeerde waarden, die je in 25 minuten in je bezit hebt, heeft iedere verkoper het zelfvertrouwen dat het inruilbod passend is. Daarmee voorkom je dat één van de partijen teleurgesteld wordt.

Wat is het

Voor iedereen simpel

De Auto Inruil app waarmee verkopers foutloos een taxatie kunnen doen. Gemakkelijk en altijd op de zelfde wijze kan je ter inruil aangeboden auto’s vastleggen. Al die gegevens kan je vlekkeloos koppelen aan een CRM of leadmanagementsysteem dat je al gebruikt. Dan heb je alle gegevens direct op de goede plaats. Met instructie video’s maken wij de overdracht, instructies en overdracht nog makkelijker.

Proces beheersen

Het rapport kan je natuurlijk ook gebruiken om een bod op te vragen. Dan gebruik je het ‘flitsbod’ van Carbidder.
Een koppeling met Carbidder maakt dat je altijd de structuur, discipline en communicatie rondom het hele proces van inruil en wederverkoop beheerst. Daarmee lukt het eenvoudig om de (planning van) werkplaatsopdrachten, locatie-vastlegging en transportopdrachten te beheren. 

Wat doet het

Door een vast te volgen routing in de Auto Inruil app zijn alle voertuigrapporten met elkaar te vergelijken en kan daarmee eenvoudig aan uw vaste kopersgroep aan te bieden. Voertuigrapporten worden gekoppeld aan uw eigen CRM / DMS gegevens. Je hebt tegelijkertijd de keuze om ofwel intern ofwel in de eigenkopersgroep ofwel via veilinghuizen een bod op te vragen.

De Auto Inruil app is zo ingeregeld dat je geen autokenner hoeft te zijn om een professioneel rapport op te stellen. Dat geeft vertrouwen aan bieders cq kopers en brengt betere opbrengsten.

In combinatie met Carbidder heb je de meeste bieders onder één knop en alle biedingen in één overzicht.

Voordelen

check De beste biedingen van de grootste kopersgroep

check Iedereen taxeert op dezelfde wijze

check Calculatie van schadekosten voor leek te bepalen

check Koppelingen met CRM, DMS, veilinghuizen en meer

check Snel proces via de smartphone

Hebben wij jouw interesse?

Laat je gegevens achter voor meer informatie.